Home / 6 månads engasjement: Vil du vera med å ta Norsk Smaksskule vidare?

6 månads engasjement: Vil du vera med å ta Norsk Smaksskule vidare?

Del
Er du kreativ, nytenkjande og framoverlent? Vil du vera med å vidareutvikle Norsk Smaksskule? Vi søker offensiv og resultatorientert person i 6 månadars engasjement frå nyttår.

Om Norsk Smaksskule
Norsk Smaksskule er eit prosjekt i regi av Norsk Kulturarv som tilbyr kurs for skule- og barnehagetilsette som treng fagleg påfyll til korleis dei skal jobbe med smak, mat og råvarer med ungane. Dei siste åtte åra har vi kursa godt over tusen skule- og barnehagelærarar  gjennom vårt kompetansehevingsprogram. I tillegg har vi besøkt nær 200 skular og barnehager over heile landet. Norsk Smaksskule var i 2019 Norges kandidat i finala av Embla Nordic Food Awards i Reykjavik i kategorien barn og unge. 

Om stillinga

Covid-19 har gjeve utfordringar – no vil vi nytte tida til å sjå moglegheiter. Norsk Smaksskule skal gjennomføre eit intensivt prosjekt med fokus på innovasjon januar-juli 2020 og søkjer ein dyktig medarbeidar til dette i ei 60% stilling fram til og med juni. Det kan verta moglegheit for forlenging. Vi søkjer ein offensiv og resultatorientert prosjektmedarbeidar i engasjement som kan starte på stutt varsel – gjerne allereie frå januar. Medarbeidaren lyt vera viljug til å gjera varierte arbeidsoppgåver og ofte på stutt varsel.

Ser du på dette som ei spennande utfordring, send ein e-post om kvifor vi bør tilsette deg til tor@kulturarv.no. For spørsmål, ta kontakt med ein av kontaktpersonane.

 

Kontorplass i Vågå
Søknadsfrist: 18. desember

Erik Lillebråten                                                                        Tor Valdvik
Direktør, Norsk Kulturarv                                                       Prosjektleiar, Norsk Smaksskule
Tlf 909 71 257 / E: erik@kulturarv.no                                    T 951 76 019 / E: tor@kulturarv.no
 


Vil du vera med å spre matglede med Norsk Smaksskule?

 

Publisert 
Mandag, 7 desember, 2020
Les også 

Er du Norsk Smaksskules nye kokkekompis som skal inspirere og formidle matglede til skolebarn over hele landet? Nå inviterer vi DEG til digital audition - vinneren får mulighet til å bli Norsk Smaksskules ansikt utad og får muligheten til å lage mat og filme sammen med Arne Brimi. (Foto: Ingrid Blessom / Norsk Smaksskule)
Siden oppstarten i 2003 har Kulturminnefondet tildelt 1 milliard kroner til restaurering av kulturminner. Det har ført til en samlet innsats på 3,5 milliarder kroner til bevaringsarbeid. I tillegg kommer verdien av at kulturminnene på ny får aktiv bruk. Aldri har søknadsbunken vært større enn i 2020. Rekordmange vil nå pusse opp kulturmiljøer.
Mariel Bull Jensen (30) er ansatt i Norsk Smaksskule fra og med 1. janaur 2021. Jensen skal jobbe med å utvikle Norsk Smaksskules eksisterende konsepter og nye prosjekter.
Nå som vi var så godt i gang! Ikkje minst med Venstre i regjeringskontora, har vi gleda oss over ein flott, viktig og nødvendig auke i Kulturminnefondets ramer. Og nå dette; Eit foreslått kutt på 10 millionar i 2021-budsjettet !