Hjem / Bondelagslederen åpner Norsk Smaksskule 2019

Bondelagslederen åpner Norsk Smaksskule 2019

Del
Lederen av Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes står for åpningen av Norsk Smaksskule 2019. (Foto: Norges Bondelag)

Norges Bondelag og Norsk Smaksskule har felles interesse av å formidle norsk mat-, måltids- og råvarekultur. Nylig ble Norsk Smaksskule nominert av Norges Bondelag til "Embla Nordisk Matpris" og var del av felles reisefølge til Reykjavik på Island. Nå søker Bondelaget og smaksskulen ytterliggere samarbeid på strategisk nivå i tiden fremover. Under oppstarten av første kurset til Norsk Smaksskule i Oslo skal Bartnes stå for åpningen av Norsk Smaksskule 2019/20 i forbindelse med oppstarten av første kurset for "sesongen". I 2018 ble Norsk Smaksskule åpnet av fiskeriminister, Harald Tom Nesvik og i 2017 var det varaordfører i Oslo, Kamzy Gunaratnam som sto for åpningen.

 

Norsk Smaksskule startes opp 19. august og skal i ukene etter kurse ca 220 skole- og barnehagelærere i hvordan man kan skape positive atferdsendringer knyttet til mat, råvarer og kosthold. Dette er den 7. kursrekken i regi av Norsk Smaksskule.

Publisert 
Tirsdag, 18 juni, 2019
Les også 

Snart kjem Kulturarven nr 86 ut i postkassa til våre medlemmer.
På dagen for 25-årsjubileet til NaKuHel-senteret i Asker er Smia og verkstedet på Sem i Asker er tildelt det nasjonale kvalitetsmerket Olavsrosa.
Meld deg inn i Norsk Kulturarv i dag og få gratis medlemsskap ut året samt Arne Brimis kokebok i velkomstgave! Send kulturarv til 2090
Norsk Smaksskule har i fleire år vore ein del av det internasjonale forskningsnettverket for smak, mat- og kosthaldsvaner, Sapere. Førre veke var dei representerte på University of Cambridge for SAPERE Symposium 2019.