Home / Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Del
Mariel Bull Jensen (30) er ansatt i Norsk Smaksskule fra og med 1. janaur 2021. Jensen skal jobbe med å utvikle Norsk Smaksskules eksisterende konsepter og nye prosjekter.

Norsk Smaksskule er inne i en fase hvor de skal utvikle nye prosjekter for framtida og styrker dermed staben med å ansette Mariel Bull Jensen etter at Per Ivar Berget sluttet i sin jobb fra 1. desember. Grunnet pandemien har Norsk Smaksskules aktivitet blitt både begrenset og endret i 2020 og nå rettes blikket fremover. Bull Jensen har hatt ulike roller innen matbransjen – senest som prosjektleder for Mat*Larm. 

Bull Jensen selv ser frem til å begynne i ny jobb. - Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å løfte og bane vei for nye spennende prosjekter i Norsk Smaksskule, sier hun. - Jeg ønsker å bidra til å spre kunnskap og sunne holdninger knyttet til mat, og på best mulig måte videreutvikle Norsk Smaksskule for fremtiden. Jeg er klar for en pangstart på 2021, og ser håp for fremtiden og Norsk Smaksskule.

- Vi ønsker å definere nye prosjekter for framtida og ønsket derfor å finne noen som kan komme inn og være med å utvikle Norsk Smaksskule videre. Vi ser på Mariel som en kanonsignering for smaksskulen og ser frem til å få henne med på laget, sier prosjektleder, Tor Valdvik. 

Publisert 
Tirsdag, 22 desember, 2020
Les også 

En undersøkelse Norstat har utført for Riksantikvaren viser at kulturminner er vel så viktig som naturopplevelser i Norgesferien.
Sætersuiter, fjellspa og reinsdyrgevir. Den nyslåtte Olavsrose-innehaveren, Hindsæter Fjellhotell går nye veier for å gi turistene sine unike opplevelser. (Alle foto: Hindsæter)
Forsvarsbygg har fått i oppdrag fra Forsvarsdepartementet å overdra Tollbugata 10 til Stiftelsen Den Gamle Krigsskole for 10 kroner. (Foto: Bjoertvedt/Wikipedia)
Isak Qvenild Vikin (11) er Norsk Smaksskules nye kokkekompis og skal være med i et filmprosjekt sammen med Arne Brimi. (Foto: Privat)