Home / Er du Norsk Smaksskules nye kokkekompis?

Er du Norsk Smaksskules nye kokkekompis?

Del
Er du Norsk Smaksskules nye kokkekompis som skal inspirere og formidle matglede til skolebarn over hele landet? Nå inviterer vi DEG til digital audition - vinneren får mulighet til å bli Norsk Smaksskules ansikt utad og får muligheten til å lage mat og filme sammen med Arne Brimi. (Foto: Ingrid Blessom / Norsk Smaksskule)

Vi ønsker en kort videosnutt(1-2minutt) hvor du presenterer deg selv . Vi ser etter en eller ei som har det gøy foran kamera og har evne til å formidle tips og triks fra kjøkkenet -  fortell hvorfor du ønsker å bli Norsk Smaksskules nye kokkekompis!  Gi oss et eksempel på ditt beste tips fra kjøkkenet. 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg i grunnskolealder som har stor interesse og engasjement for mat og matlaging og liker å formidle denne matgleden. Den som blir plukket ut vil få lov til å være med å lage mat i videosnutter som skal filmes og publiseres på Norsk Smaksskules digitale plattformer for å lære barn og unge i hele Norge tips og triks fra kjøkkenet.  Dersom du ønsker å delta på denne digitale audition, må en av dine foresatte gi beskjed til oss på mariel@kulturarv.no for informasjon om hvordan du kan dele din video. Har du andre spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt. 

Filmingen vil foregå på østlandsområdet og planlagt oppstart er februar/mars. Eventuelle reiseutgifter vil bli dekket av Norsk Smaksskule. 

Frist for å sende inn din video er innen 1. februar.

Publisert 
Tirsdag, 5 januar, 2021
Les også 

En undersøkelse Norstat har utført for Riksantikvaren viser at kulturminner er vel så viktig som naturopplevelser i Norgesferien.
Sætersuiter, fjellspa og reinsdyrgevir. Den nyslåtte Olavsrose-innehaveren, Hindsæter Fjellhotell går nye veier for å gi turistene sine unike opplevelser. (Alle foto: Hindsæter)
Forsvarsbygg har fått i oppdrag fra Forsvarsdepartementet å overdra Tollbugata 10 til Stiftelsen Den Gamle Krigsskole for 10 kroner. (Foto: Bjoertvedt/Wikipedia)
Isak Qvenild Vikin (11) er Norsk Smaksskules nye kokkekompis og skal være med i et filmprosjekt sammen med Arne Brimi. (Foto: Privat)