Hjem / Liantunet blir medlem av Norsk Kulturarv

Liantunet blir medlem av Norsk Kulturarv

Del
Liantunet med Inge Johnsen(t.v) i spissen blir en en del av Stiftelsen Norsk Kulturarvs næringsnettverk.

Norsk Kulturarv har mange hundre medlemmer fra organisasjoner og næringsdrivende, som jobber med basis i den norske kulturarven. Nå blir Liantunet med kokk og gründer, Inge Johnsen en del av dette nettverket. Liantunet og Norsk Smaksskule har de siste årene etablert et god og nært samarbeid. Sammen deler de tanken om mat som en sentral del av kulturen og kulturarven vår. Johnsen og Liantunet er svært opptatt av det han kaller "lokalmat på hvermansens fat" - at lokalmat skal være tilgjengelig og oppnåelig for alle.
Norsk Smaksskule og Liantunet har gjennom flere år jobbet sammen i et kostholdsnettverk i regi av Gjensidigestiftelsen og vil også søke å forsterke og utvikle sitt samarbeid i månedene og årene som kommer.

Publisert 
Fredag, 29 mai, 2020
Les også 

Noe nytt, noe gammelt, noe lånt, noe arvet – det er Marit Jacobsens bunadshistorie. Hun var tre da hun fikk sin første bunad og 50 da hun fikk sin siste. Den hun har arvet markerer familierøttene, den nyeste hvor hun selv kommer fra.
Hennar Majestet Dronning Sonja er no æresmedlem av foreininga Hjerleids Venner. Utnemninga gjekk føre seg då dronninga gjesta Hjerleid skole og håndverksenter på Dovre 9. september. Tekst og foto: Ove Kirkestuen
Foto: Landbruks- og matdepartementet
Foto: Landbruks- og matdepartementet. Den nasjonale Kulturlandskapsprisen 2020 blir tildelt Goarahat og Sandvikhalvøya utvalgte kulturlandskap i Porsanger. Prisen ble utdelt av Landbruks- og matminister Olaug Bollestad tirsdag 18.august
Booker du overnatting på den smarte måten slik at alle pengene du betaler går til overnattingsbedriften og ikke forsvinner til utenlandske skatteparadis? (Foto: Ramsvig Handelsstad)