Norsk Kulturarv / Boka til Risvik og Norsk Smaksskule er ute

Boka til Risvik og Norsk Smaksskule er ute

Del
Boka til Einar Risvik og Norsk Smaksskule, Kresne barn er nå ute i alle norske bokhandlere.

I januar kom Norsk Smaksskule og Einar Risvik med bok. Den tilgjengelig i alle de fleste norske bokhandlene i Norge. Her er Norsk Smaksskules filosofi, metoder og tanker samlet mellom to permer. Boka kan kjøpes i alle de store norske bokhandlene. 

Om Kresne barn:

Med enkle grep kan du endre familiens matvaner. Få barna til å smake på ny mat og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund. Kresne barn gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer.

Publisert 
Mandag, 13 januar, 2020
Les også 

Tenk deg en reise til en by, langs kysten, til en fjelldal eller i en fjord, der alle minner etter våre forgjengere var borte. (Foto: DS Turisten)
Olavsrosestedet, Heddan Gjestegard byr på unike og spennende opplevelser i sommer.
Under utstillinga av elevarbeid ved Hjerleid skule og handverksenter på Dovre vart det overrekt ein uvanleg presang. Senter for bygdekultur var den heldige som fekk ei staseleg lafta bygning. På bilde: Helle Hundevadt, Jon Bojer Godal og Steinar Moldal Foto: Ove Kirkestuen
I budsjettforliket mellom regjeringspartia Høgre, Venstre og KrF og FrP har partia vorte samde om å auke Kulturminnefondets ramme med 16 millionar kroner. Dermed reverseres kutta som vart gjort i statsbudsjettet for 2021.