Norsk Kulturarv / Søknadsskjemaet til Norsk Smaksskule 2019 er ute

Søknadsskjemaet til Norsk Smaksskule 2019 er ute

Del
Norsk Smaksskule arrangerer for 7. år på rad gratis kursrekker for lærere og barnehagelærere. Nå er søknadsskjemaet for høstens oppstartskurs ute.

I 2013 startet Norsk Smaksskule med gratis kurs for lærere og barnehagelærere. Siden har smaksskulen kurset over 1000 skole- og barnehageansatte i hvordan man kan jobbe med barn for å skape positive atferdsendringer knyttet til mat, smak og kosthold, samt bygge kunnskap og holdninger til norsk matkultur. Til høsten arrangeres det seks kurs i henholdsvis Oslo, Bergen, Lom og Trondheim. Det vil bli holdt to kurs i både Lom og Oslo.Kursene er oppsatt på følgende datoer:

 

  • OSLO 19. OG 20. AUGUST MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • BERGEN 22. OG 23. AUGUST MED EINAR RISVIK OG FRODE SELVAAG
  • LOM 26. OG 27. AUGUST MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI
  • TRONDHEIM 28. OG 29. AUGUST MED EINAR RISVIK OG PER IVAR BERGET
  • OSLO 2. OG 3. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • LOM 5. OG 6. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI

Søknadsskjema til kurset finner du her. 

 

For spørsmål omkring Norsk Smaksskule ta kontakt på tor(A)kulturarv.no eller tlf 951 76 019.

Publisert 
Onsdag, 20 February, 2019
Les også 

Tenk deg en reise til en by, langs kysten, til en fjelldal eller i en fjord, der alle minner etter våre forgjengere var borte. (Foto: DS Turisten)
Olavsrosestedet, Heddan Gjestegard byr på unike og spennende opplevelser i sommer.
Under utstillinga av elevarbeid ved Hjerleid skule og handverksenter på Dovre vart det overrekt ein uvanleg presang. Senter for bygdekultur var den heldige som fekk ei staseleg lafta bygning. På bilde: Helle Hundevadt, Jon Bojer Godal og Steinar Moldal Foto: Ove Kirkestuen
I budsjettforliket mellom regjeringspartia Høgre, Venstre og KrF og FrP har partia vorte samde om å auke Kulturminnefondets ramme med 16 millionar kroner. Dermed reverseres kutta som vart gjort i statsbudsjettet for 2021.